PcSave heet je van harte welkom

Vanaf 2 Juni gaat PcSave weer open. U kunt dan alleen op telefonische afspraak (tijdens openingsuren) bij ons terecht. Zonder afspraak kunnen we u niet helpen!

Screenshot_20170427-153552_edited.jpg
 

Wie wij zijn

Onze achtergrond

PcSave is onderdeel van Stichting We-Re-Use, in het leven geroepen om hergebruik van materialen te promoten.
Bij PcSave werken enthousiaste vrijwilligers die hun vrije tijd ter beschikking stellen om computers te repareren.
Bij ons kunt u terecht voor reparaties, virusverwijdering, (her)installatie van Windows en Office of het aanschaffen van een goede gebruikte computer.
Onze activiteiten zijn in het bijzonder voor de minima, maar iedereen is welkom .

 
 
 

Onze Algemene Voorwaarden


Pcsave is opgericht om mensen met een klein inkomen te helpen bij computerproblemen .
Omdat wij van vrijwilligers afhankelijk zijn, kan het sporadisch voorkomen dat we gesloten zijn ( bijvoorbeeld in geval van ziekte of vakantie).

Wij zijn geen winkel, en kunnen geen garantie geven op aangekochte goederen.

U mag natuurlijk wel verwachten dat alles naar behoren werkt. Mocht binnen 2 weken na een aankoop blijken dat er iets niet goed werkt, dan lossen we dat natuurlijk netjes op.

Wat de Meedoen regeling Tilburg betreft: door de grote vraag hebben we moeten beslissen niet meer dan 1 desktop of laptop per gezin/adres per jaar te verstrekken, dit om iedereen een eerlijke kans op een computer te geven.

Reparaties: in geval van ernstige verontreiniging, illegale software of andere oorzaken (dit ter beoordeling van de coördinator), kan beslist worden om van reparatie af te zien.

Wat reparaties betreft: omdat wij met vrijwilligers werken kunnen reparaties wat langer duren dan in een reguliere winkel en kunt u dus geen eisen stellen aan de reparatietijd. Wanneer u een reparatie aanbied is dat voor eigen verantwoording en kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

U krijgt van ons altijd een vaste prijsopgaaf zodat u precies weet wat de kosten zijn en u niet voor verrassingen komt te staan. Bij ons geld: afspraak is afspraak.
Mochten we uw computer onverhoopt niet kunnen repareren, dan hoeft u niets te betalen.

No cure, no pay.

Onze voorraad computers wisselt van dag tot dag, we zijn erg afhankelijk van de donaties uit het bedrijfsleven. 

 Reserveren van computers is bij ons niet mogelijk

Verder is het niet mogelijk om meerdere meedoen regelingen samen voor de aankoop of reparatie van een computer te gebruiken en dient de aanvrager persoonlijk aanwezig te zijn bij de aanvraag en een geldige ID te tonen. Deze dient minimaal 12 jaar te zijn.


 

Neem contact op met PcSave

Capucijnenstraat 156 5025LK Tilburg

06-27831970

P1060584.JPG
 

Sponsoren PcSave

 
 

06-27831970

©2020 Ron Elias

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now