PCSAVE HEET JE VAN HARTE WELKOM

Update 22-05-2021: PcSave gaat weer beperkt open, dat wil zeggen dat u alleen op afspraak bij ons terecht kan.                                                                                          

De procedure is als volgt:                                                                           1. Bel op dinsdag of woensdag tussen 13.00u en 16.00u op                      06-27831970 om te informeren wanneer u langs kunt komen.   

2. Kom op de afgesproken tijd (niet eerder of later) alleen, dus niet met  twee of meer personen, langs. Komt u niet op tijd of zonder afspraak     dan kunnen we u niet helpen.                                                                                           

                   Mvg het PcSave team                            

Omdat we afhankelijk zijn van donaties

vragen we bedrijven, instellingen en instanties om hun afgeschreven computers en hardware aan ons te schenken zodat we ons mooie werk kunnen blijven voortzetten.

Bij voorbaat enorm bedankt.

P1040099.JPG

WIE WIJ ZIJN

PcSave is onderdeel van Stichting We-Re-Use, in het leven geroepen om hergebruik van computers en onderdelen te promoten.

Bij PcSave werken al 6 jaar enthousiaste vrijwilligers die hun vrije tijd ter beschikking stellen om computers voor de minima te repareren.

Bij ons kunt u terecht voor reparaties, virusverwijdering, (her)installatie van Windows en Office of het aanschaffen van een goede gebruikte computer.

Onze activiteiten zijn in het bijzonder voor de minima, maar iedereen is welkom. (lees wel eerst onze voorwaarden)

We kunnen heel veel, maar wonderen verrichten lukt helaas nog steeds niet. Maar in 95% van alle gevallen vinden we een oplossing, en dat tegen een heel klein uurloon (€5,- p/u) om uit de kosten te komen.

Dus loop gewoon even binnen en vraag naar de mogelijkheden.

ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN

Pcsave is opgericht om mensen met een klein inkomen te helpen bij computerproblemen .
Omdat wij van vrijwilligers afhankelijk zijn, kan het sporadisch voorkomen dat we gesloten zijn ( bijvoorbeeld in geval van ziekte of vakantie).

Ook tijdens hoge temperaturen (25 graden en hoger) zijn wij gesloten

Wij zijn geen winkel, en kunnen geen garantie geven op aangekochte goederen.

U mag natuurlijk wel verwachten dat alles naar behoren werkt. Mocht binnen 2 weken na een aankoop blijken dat er iets niet goed werkt, dan lossen we dat natuurlijk netjes op.
Dit is niet van toepassing op laptop accu`s.
 
Bedrijven en mensen die een computer doneren kunnen er zeker van zijn dat alle data grondig gewist wordt en de herkomst niet te achterhalen is.
Desgewenst kunt u van ons een verklaring krijgen waarin staat dat alle data gewist is.

Wat de Meedoen regeling Tilburg betreft: door de grote vraag hebben we moeten beslissen niet meer dan 1 desktop of laptop per gezin/adres per jaar te verstrekken, dit om iedereen een eerlijke kans op een computer te geven.
Bij het vermoeden van fraude kunnen we beslissen u niet verder te helpen.

Reparaties: in geval van ernstige verontreiniging, illegale software of andere oorzaken (dit ter beoordeling van de coördinator), kan beslist worden om van reparatie af te zien.

Wat reparaties betreft: omdat wij met vrijwilligers werken kunnen reparaties wat langer duren dan in een reguliere winkel en kunt u dus geen eisen stellen aan de reparatietijd. Wanneer u een reparatie aanbied is dat voor eigen verantwoording en kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. U dient ook vooraf zelf een kopie of backup van uw bestanden te maken.

U krijgt van ons altijd een vaste prijsopgaaf zodat u precies weet wat de kosten zijn en u niet voor verrassingen komt te staan. Bij ons geld: afspraak is afspraak.
Mochten we uw computer onverhoopt niet kunnen repareren, dan hoeft u niets te betalen.

No cure, no pay.

Onze voorraad computers wisselt van dag tot dag, we zijn erg afhankelijk van de donaties uit het bedrijfsleven en donateurs, dus kan het voorkomen dat we geen voorraad hebben.

 Reserveren van computers is bij ons niet mogelijk, u kunt ook niet op een wachtlijst worden geplaatst of worden teruggebeld.

Verder is het niet mogelijk om meerdere meedoen regelingen samen voor de aankoop of reparatie van een computer te gebruiken. De aanvrager dient persoonlijk aanwezig te zijn bij de aanvraag en een geldige ID te tonen en minimaal 12 jaar oud te zijn.

NEEM CONTACT OP MET PCSAVE

Capucijnenstraat 156, 5025LK Tilburg

e-mail: info@pcsave.nl

06-27831970 (alleen op Dinsdag en Woensdag tussen 13.00u en 16.00u)

Facebook

Instagram

P1060586.JPG
P1060585.JPG

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag, Woensdag en Donderdag

13:00 - 16:00 uur

(eventueel uitlopend tot 16:30 uur)

SPONSOREN PCSAVE